Krenar Gashi

blogs, opinions and some other writings

Formimi i Qeverisë dhe Mbizotërimi i Parimeve Demokratike

Sipas të gjitha gjasave, formimi i qeverisë së ardhshme të Kosovës do të shkoj kësisoj: Presidentja e mandaton Hashim Thaçin si i nominuari i subjektit që fitoi shumicën relative të … Continue reading

June 20, 2014

Krimet e Luftës dhe Ibriku i Thyer i EULEX-it

Kosova tashmë e ka një mision të BE-së për sundim të ligjit; ideja për ta themeluar një tribunal ndërkombëtar për krimet e luftës në Kosovë është i tepërt dhe absurd … Continue reading

March 21, 2014